Jump to content

  •  

Staff applications open!

We are currently in need of more staff members. Feel you are ready to take on the tasks of being a Community Team Member? Apply today here: http://invision-viru...f-applications/
IV Management

- - - - -

Gallery 4.4.10 Issue


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 Xiphos

Xiphos

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted Yesterday, 12:01 AM

When I try to upload photos to my gallery on IPB 4.4.10, my images will take a long time to upload or they will fail and if they do upload and when you click on the image it is blank on the main image and thumbnail. Is there a way to fix this?

Images of Issues.
https://ibb.co/fHyYyqH
https://ibb.co/VmtGLDL

#2 Matiagricola_cL

Matiagricola_cL

    Trial Community Team

  • Community Team
  • 48 posts
  • LocationChile

Posted Yesterday, 03:00 AM

Did you make sure the image you upload is not damaged?

#3 Robinson

Robinson

    Community Team

  • Community Team Leadership
  • 519 posts
  • LocationIV Strip Club

Posted Yesterday, 04:44 AM

View PostXiphos, on 24 May 2020 - 12:01 AM, said:

When I try to upload photos to my gallery on IPB 4.4.10, my images will take a long time to upload or they will fail and if they do upload and when you click on the image it is blank on the main image and thumbnail. Is there a way to fix this?

Images of Issues.
https://ibb.co/fHyYyqH
https://ibb.co/VmtGLDL

We have not released a version 4.4.10, with that said, you are obviously not using our Null. We do not provide support for an install that isn't with our NULL.

Do not PM me or any Staff member with support related questions

| Community Rules | News | License FAQ | License Reset | Join Discord | Donator Info |

  

           Posted Image





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users