Jump to content

  •  

Staff applications open!

We are looking for dedicated members to join the Community Team to help enforce the community rules and make IV a better place for everyone.
Do you think you have what it takes to join? Apply here: http://invision-viru...f-applications/
IV Management

- - - - -

IPS 4.4.7 HTTP error 500


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 ADMTec

ADMTec

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 6 posts

Posted 08 October 2019 - 08:01 PM

I'm having the following error when I try to open the forum page to install

after I enabled PHP error display

Parse error: syntax error, unexpected '?', expecting variable (T_VARIABLE) in /home/u492815335/domains/tecmu.com.br/public_html/forum/init.php on line 1112

my forum is being installed inside a folder called "forum" inside the main domain

Describing the problem:
  • 1. What problem are you having?
      is giving me HTTP error 500
  • 2. What were you doing when the problem occurred?
      I'm trying to install the forum
  • 3. Picture/Video of the problem: (an error code should be pasted here, please use "code" bbcode)
       HTTP ERRO 500
  • Posted Image
      error after enabling PHP error display

      Posted Image    


Versions:
  • 4. What version of IP.B are you using? Version 4.4.7
  • 5. What PHP version are you running? 5.6.3
Required links:
  • 6. Who is your web hosting provider?
  • Hostinger
  • 7. What is your board URL? (you can send it via PM if we ask you for it) .
  • forum.tecmu.com.br
IP.B Package/Miscellaneous
  • 8. Where did you download the IP.B installation package? (please provide a link)
  • From Invision Virus web site (Here)
  • 9. What did you try to solve the problem?
      I do not know what to do
  • 10. What username and password can we use to see the problem.
      none, the forum has not been installed. because of the error when installing

Customization:
  • 11. Do you have any hooks/mods installed?
none
  • 12. Are you using a custom or default skin?
none









EDIT---------------------------------------------08.10.2019--

already figured out the problem, this forum version only works with PHP above 7

Edited by ADMTec, 08 October 2019 - 08:17 PM.


#2 Robinson

Robinson

    Community Team

  • Community Team Leadership
  • 330 posts
  • LocationIV Strip Club

Posted 08 October 2019 - 08:19 PM

View PostADMTec, on 08 October 2019 - 08:01 PM, said:


EDIT---------------------------------------------08.10.2019--

already figured out the problem, this forum version only works with PHP above 7

Closed

Do not PM me or any Staff member with support related questions

| Community Rules | News | License FAQ | License Reset | Join Discord | Donator Info |

  

Posted Image





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users