Jump to content

  •  

Staff applications open!

We are looking for dedicated members to join the Community Team to help enforce the community rules and make IV a better place for everyone.
Do you think you have what it takes to join? Apply here: http://invision-viru...f-applications/
IV Management

- - - - -

Board not showing last post timestamp correctly after update


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 hav0c123

hav0c123

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 8 posts

Posted 20 September 2019 - 10:39 PM

1. What problem are you having?
I recently upgraded from 4.4.1 to 4.4.4 and latest post in a given thread is not showing its timestamp correctly (In the forum index)

2. What were you doing when the problem occurred?
Normal Browsing when I noticed

3. Picture/Video of the problem:
When in fullscreen (desktop) mode, it appears like this:

When in mobile it shows up like this:


4. An error log should be pasted here via screenshot or in code for detailed preview
No error

5. What version of IP.B are you using?
4.4.4

6. What PHP version are you running?
7.3.9


7. Who is your web hosting provider?
Local host in brazil, will disclose more in PM if necessary

8. What is your board URL? (you can send it via PM if we ask you for it)
In PM

9. Where did you download the IP.B installation package? (please provide a link)
Here at invision virus
http://invision-viru...llusion-nulled/

10. What did you try to solve the problem?
Ran all the background tasks


11. What username and password can we use to see the problem
You can see it without login in

12. Do you have any hooks/mods installed?
Tapatalk

13. Are you using a custom or default skin?
default with colors changed

Edited by hav0c123, 21 September 2019 - 01:32 AM.


#2 hav0c123

hav0c123

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 8 posts

Posted 21 September 2019 - 01:32 AM

It was a translation issue, thread can be deleted




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users