Jump to content

  •  

Staff applications open!

We are looking for dedicated members to join the Community Team to help enforce the community rules and make IV a better place for everyone.
Do you think you have what it takes to join? Apply here: http://invision-viru...f-applications/
IV Management

- - - - -

Forum theme 500 errors


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 DrWhat

DrWhat

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 24 posts

Posted 17 August 2019 - 09:11 PM

What problem are you having?
So today, My website has decided to completely throw as many 500 errors as possible. Looking at the logs, the cached theme is the problem.
the site has been working fine for months and nothing as been edited other than updating the forum software last week. I'd cleared cache and disabled everything, but the theme keeps breaking the site.

What were you doing when the problem occurred?
Nothing I was alseep, One of my staff contacted me saying the site was down in the middle of the night.

Picture/Video of the problem:
[17-Aug-2019 14:01:16 UTC] PHP Fatal error:  Class 'IPS\Theme\Cache\class_core_front_global' not found in /home/leakport/public_html/system/Theme/Theme.php(892) : eval()'d code on line 11
This spammed THOUSANDS of times

What hook/mod is causing the problem? Theme, 4TECH Dark
What version of IP.B are you using? v4.4.4
What PHP version are you running? 7.2.20
Who is your web hosting provider? Shinjiru
What is your board URL? https://www.leakportal.com/
Where did you download the IP.B installation package? http://invision-viru...llusion-nulled/
What did you try to solve the problem? Clear cache, disable theme (which solves the problem but i dont want to use default theme)
What username and password can we use to see the problem. None needed. Whole site dead.

#2 DrWhat

DrWhat

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 24 posts

Posted 17 August 2019 - 10:15 PM

I think I solved it for now, I disabled Commerce 4.4.4 Invision and it all loads fine now.

#3 cold

cold

    Management Team

  • Community Management
  • 632 posts

Donator

Posted 19 August 2019 - 12:33 PM

I'm glad you resolved the issue. Please make another thread if you keep having this issue as I'm closing this one now.
Community Rules | IV Discord | News
discord: cold#0001
steam: /id/hitmarker




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users