Jump to content

  •  

Staff applications open!

We are looking for dedicated members to join the Community Team to help enforce the community rules and make IV a better place for everyone.
Do you think you have what it takes to join? Apply here: http://invision-viru...f-applications/
IV Management

- - - - -

error with js file


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 amiaz10

amiaz10

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 23 posts

Posted 18 June 2019 - 04:42 AM

hello.
board 4.4.2
(the error was from 4.1, and i have trid to upgrade to fix it, didnot workd)


the error is that in places that i have multi pages, for exsample usesr, or lang translition, when i try to move betwin pages or reorder by spesific column nothing happens.

i recive this errors in the "inspect elements"

This is a browser feature intended for developers. Do not paste any code here given to you by someone else. It may compromise your account or have other negative side effects.
/?app=core&module=system&controller=ajax&do=sodGettingInformedOptions&csrfKey=d129e34d3c23b5d941adbd89c805d57d&adsess=otr5orqv8c789m27au2e41da9d Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
root_library.js.068025b6f63dabd4b51c16bb66693b92.js:3 Uncaught DOMException: Failed to execute 'pushState' on 'History': A history state object with URL 'http://s-gamer.com/admin/?adsess=otr5orqv8c789m27au2e41da9d&app=core&module=members&controller=members&sortby=joined&sortdirection=desc&page=6' cannot be created in a document with origin 'https://s-gamer.com' and URL 'https://s-gamer.com/admin/?adsess=otr5orqv8c789m27au2e41da9d&app=core&module=members&controller=members'.
at Function.h.pushState (https://s-gamer.com/uploads/javascript_global/root_library.js.068025b6f63dabd4b51c16bb66693b92.js?v=cbfa739baa:3:20942)
at baseController.updateURL (https://s-gamer.com/uploads/javascript_core/global_global_core.js.73dd01f6065d50e037b2a34f14b37546.js?v=cbfa739baa:62:40)
at baseController.paginationclicked (https://s-gamer.com/uploads/javascript_core/global_global_core.js.73dd01f6065d50e037b2a34f14b37546.js?v=cbfa739baa:63:145)
at HTMLDivElement.dispatch (https://s-gamer.com/uploads/javascript_global/root_library.js.068025b6f63dabd4b51c16bb66693b92.js?v=cbfa739baa:2:39602)
at HTMLDivElement.r.handle (https://s-gamer.com/uploads/javascript_global/root_library.js.068025b6f63dabd4b51c16bb66693b92.js?v=cbfa739baa:2:37685)
at Object.trigger (https://s-gamer.com/uploads/javascript_global/root_library.js.068025b6f63dabd4b51c16bb66693b92.js?v=cbfa739baa:2:68893)
at HTMLUListElement.<anonymous> (https://s-gamer.com/uploads/javascript_global/root_library.js.068025b6f63dabd4b51c16bb66693b92.js?v=cbfa739baa:2:69403)
at Function.each (https://s-gamer.com/uploads/javascript_global/root_library.js.068025b6f63dabd4b51c16bb66693b92.js?v=cbfa739baa:2:2861)
at n.fn.init.each (https://s-gamer.com/uploads/javascript_global/root_library.js.068025b6f63dabd4b51c16bb66693b92.js?v=cbfa739baa:2:845)
at n.fn.init.trigger (https://s-gamer.com/uploads/javascript_global/root_library.js.068025b6f63dabd4b51c16bb66693b92.js?v=cbfa739baa:2:69379)
root_library.js.068025b6f63dabd4b51c16bb66693b92.js:2 GET https://s-gamer.com/?app=core&module=system&controller=ajax&do=sodGettingInformed&csrfKey=d129e34d3c23b5d941adbd89c805d57d&adsess=otr5orqv8c789m27au2e41da9d 404 ()
send @ root_library.js.068025b6f63dabd4b51c16bb66693b92.js:2
ajax @ root_library.js.068025b6f63dabd4b51c16bb66693b92.js:2
(anonymous) @ plugins_plugins.js.089d43a87d5d81d9a9785d7237ed1277.js:3
root_library.js.068025b6f63dabd4b51c16bb66693b92.js:2 GET https://s-gamer.com/?app=core&module=system&controller=ajax&do=sodGettingInformed&csrfKey=d129e34d3c23b5d941adbd89c805d57d&adsess=otr5orqv8c789m27au2e41da9d 404 ()






when posting the code i have just notaced that the site is tring to load http and not https.
just edited the config file with https, working grate.
thanks for any one who wanted to help.
hope this will help some users.

Edited by amiaz10, 18 June 2019 - 04:49 AM.


#2 Robinson

Robinson

    Community Team

  • Community Team Leadership
  • 365 posts
  • LocationIV Strip Club

Posted 18 June 2019 - 05:38 PM

Make sure to use the correct Layout in the future.

Closed and Solved.


View Postamiaz10, on 18 June 2019 - 04:42 AM, said:

when posting the code i have just notaced that the site is tring to load http and not https.
just edited the config file with https, working grate.
thanks for any one who wanted to help.
hope this will help some users.

Do not PM me or any Staff member with support related questions

| Community Rules | News | License FAQ | License Reset | Join Discord | Donator Info |

  

           Posted Image





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users