Jump to content

  •  

Staff applications open!

We are currently in need of more staff members. Feel you are ready to take on the tasks of being a Community Team Member? Apply today here: http://invision-viru...f-applications/
IV Management

- - - - -

Moved To New Host & License Error


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 patrick8996

patrick8996

    Member

  • Donator
  • PipPip
  • 22 posts
  • LocationOregon

Donator

Posted 23 February 2019 - 05:37 PM

1. Problem you are having?

I have been trying to find a reliable web hosting for my site and I have moved to multiple hosts and have never had an issue but today I moved to a new web host and I am getting a "There was an error communicating with the license server. Please try again later or contact technical support for assistance." error.

2. What you were doing when the problem occured?
Moved To A New Host


3. What version of IP.B are you running?

Newest 4.3.6 version

4. Who is your web hosting provider?

Forward Web Hosting

5. What is your board URL? (you can send it via PM)

Ask For A PM Please

6.Where did you download the IP.B installation package?

​From Here originally but just copied IPS instructions to move to a new host
  
7. Where did you download the Mod/Hook? (answer on this question if you are having the problem with mods or hooks.

All hooks/mods are from here.

8. What did you try to solve the problem?

I have multiple licenses and both are not working. I submitted a license request(has not been responded to at the time of making this post)

9. Picture/Video of the problem:

https://prntscr.com/mp0gar

10. What username and password can we use to see the problem?

Ask Via PM please

Edited by patrick8996, 23 February 2019 - 05:37 PM.


#2 Revven

Revven

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 13 posts

Posted 23 February 2019 - 09:49 PM

Maybe IV servers are overloaded or your host blocking IP's because they know about IV and blocking nulled software.

Try clear cache and retry, I think it will works after some time.

#3 patrick8996

patrick8996

    Member

  • Donator
  • PipPip
  • 22 posts
  • LocationOregon

Donator

Posted 24 February 2019 - 04:25 PM

View PostSceptog, on 23 February 2019 - 09:49 PM, said:

Maybe IV servers are overloaded or your host blocking IP's because they know about IV and blocking nulled software.

Try clear cache and retry, I think it will works after some time.
Yeah I just ended up moving to another host. I had nothing but headaches from dealing with them from the start. I got my community moved to the new host with no issues.

#4 Redface

Redface

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 24 February 2019 - 07:17 PM

~Locked

Reason: Solved




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users