Jump to content

  •  

Staff applications open!

We are looking for dedicated members to join the Community Team to help enforce the community rules and make IV a better place for everyone.
Do you think you have what it takes to join? Apply here: http://invision-viru...f-applications/
IV Management

Problem with install forum

problem with install forum white background

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 jarek_fubu

jarek_fubu

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 26 September 2018 - 03:40 AM

I have a problem with install forum. I downloaded and wanted to install, ver: IP.Board.v3.4.8 [nulled]
There is a white background when I go in ip my machine.
How to start install, can anyone help me?

Regards

#2 _.:Mercenary:._

_.:Mercenary:._

    Invision-Virus Nerd

  • Retired Contributor
  • PipPipPipPipPip
  • 521 posts
  • LocationUnited States of America

Donator

Posted 26 September 2018 - 04:24 AM

This forum is only for questions about IPB/IPSCS, similar to FAQ, which have nothing to do with a problem. You thread has been moved to the correct section
Kind regards,
_.:Mercenary:._

-------Enjoy my content? Donate to me below! <3 -------
BTC: 32rhDTMBHE3HyK8WcmSMukjG8naQB3u9sB
ETH: 0x4fF69a50E2a319Be43Dfd2D829832d6a6D86cf83

#3 Jonny Rich

Jonny Rich

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 27 September 2018 - 01:36 AM

maybe you are using a free hoster... if so that may be the problem.

#4 jarek_fubu

jarek_fubu

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 27 September 2018 - 02:37 AM

View PostJonny Rich, on 27 September 2018 - 01:36 AM, said:

maybe you are using a free hoster... if so that may be the problem.


I use server VPS, no free hoster.

#5 NejdKing

NejdKing

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 6 posts

Posted 29 September 2018 - 10:10 PM

Try download upper version like 4.3.x

#6 Thunder

Thunder

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 30 September 2018 - 01:21 AM

Put this link in your browser.
http://"domain"/admin/install.
if you uploaded ipb files in a directory try http://"domain"/"directory"/admin/install.

#7 killjoy

killjoy

    Member

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 175 posts

Donator

Posted 19 October 2018 - 05:31 PM

the above topic should fix this question - its a simple VPS and how to find my domain question - moving to solved.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users