Jump to content

  •  

- - - - -

htaccess problem (search engine rewrite URLs)


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Royal Rock

Royal Rock

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 16 posts
  • LocationBrazil

Posted 02 July 2018 - 08:32 PM

my website is: www.website.com

my forum is: www.website.com/forum (root/impereo/site/public/forum)

I tried to activate Rewrite URLs, but when I go www.website.com/forum/enything, it redirects to www.website.com



For an example:

With the Rewrite URL disabled:
https://www.website....php?/section/8/ normal

With the Rewrite URL activated:
https://www.website.com/forum/ normal

With the Rewrite URL activated:
https://www.empirebr...orum/section/8/ -->> https://www.website.com


Can anyone help? Thanks.

#2 kaljukass

kaljukass

    Invision-Virus Nerd

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 377 posts

Posted 03 July 2018 - 09:40 AM

If is possible to understand what you mean, would help. I looked your site and there was everything is in perfect condition. Everything worked as should, maybe You can clarify, where is exactly the problem. Currently is there all correct. (it is frame-based website, the main url is always the same, only content changes, maybe this is what You didn't notice).

#3 Royal Rock

Royal Rock

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 16 posts
  • LocationBrazil

Posted 03 July 2018 - 11:33 PM

View Postkaljukass, on 03 July 2018 - 09:40 AM, said:

If is possible to understand what you mean, would help. I looked your site and there was everything is in perfect condition. Everything worked as should, maybe You can clarify, where is exactly the problem. Currently is there all correct. (it is frame-based website, the main url is always the same, only content changes, maybe this is what You didn't notice).

SITE: www.website.com
FORUM: www.website.com/forum

These are not my websites. And sorry If you didn't understand me, I have difficult on express me correctly in english. I just don't wanna reveal my true website, so I'm using www.website.com as an example.

With the Rewrite URL disabled, I can go to these links below without any problem:
www.website.com/forum
www.website.com/forum/section/8/
www.website.com/profile/1-me/

With the Rewrite URL enabled, when I go to one of these links above, except the www.website.com/forum, they redirect me to my principal website: www.website.com

#4 1337root

1337root

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
  • LocationPoland

Posted 07 July 2018 - 01:47 AM

Paste the .httacces configuration. Then we can think :) What do you want to achieve with redirection?

#5 Mihailo

Mihailo

    Invision-Virus Nerd

  • Moderator
  • 1,292 posts
  • LocationMontenegro

Donator

Posted 08 July 2018 - 05:41 PM

Your htaccess file must be wrong. https://www.empirebr.com/forum/index.php?/section/8/ works perfectly fine (with index.php?)

Read this: You may find the solution: https://invisioncomm...-url-work-good/
To avoid warnings, please read our community rules.

Useful links:
Community rules
The moderating team

License system
Topic layout

IPS Guide
Help

#6 Royal Rock

Royal Rock

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 16 posts
  • LocationBrazil

Posted 13 July 2018 - 01:23 AM

Why is so difficult? :(

PRINCIPAL WEBSITE: www.website.com
• Different database, different files and different contents

This is my invision forum: www.website.com/forum
• Different database, different files and different contents


All links of my invision forum, with Index.php work perfectly fine! Example:
https://www.website....rum/index.php?/
https://www.website....php?/section/5/
https://www.website.....php?/topic/18/

But when I activated this option:


These >> FORUM << links, when acessed:
https://www.website.com/forum/
https://www.website....orum/section/5/
https://www.website....forum/topic/18/

They automatticaly take me to https://www.empirebr.com/ ---------> PRINCIPAL WEBSITE, THIS IS WRONG
This part in red https://www.empirebr.com/section/5/ desapear


Quote

Read this: You may find the solution: https://invisioncomm...-url-work-good/
I'm using:
<IfModule mod_rewrite.c>
Options -MultiViews
RewriteEngine On
RewriteBase /forum/
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule \.(jpeg|jpg|gif|png)$ /forum/public/404.php [NC,L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>


#7 Royal Rock

Royal Rock

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 16 posts
  • LocationBrazil

Posted 13 July 2018 - 01:41 AM

Example:
Posted Image



Posted Image

Posted Image

Posted Image


\/   \/   \/   \/   \/   \/   \/   \/   \/   \/   \/   \/   \/   \/


Posted Image

Posted Image

Edited by Royal Rock, 13 July 2018 - 01:43 AM.


#8 Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

    Account and Staff Recruit Administrator

  • Account Administrator
  • 679 posts
  • Locationinvision-virus

Posted 14 July 2018 - 02:50 AM

If you uploaded the htaccess file given to you in acp in root/impereo/site/public/forum then its a host problem, But if you want me to check Private meassage me FTP and admin panel info
NEED A PRIVATE WEB HOST? OFFSHORE AND ALWAYS ONLINE? JUST FOR $3.20 A MONTH PRIVATE MESSAGE ME TODAY! DMCA IGNORED/FREE SSL/ LATEST PHP AND LATEST HARDWARE/ FREE CPANNEL

Posted Image


#9 Royal Rock

Royal Rock

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 16 posts
  • LocationBrazil

Posted 14 July 2018 - 09:39 PM

View PostMercedes-Benz, on 14 July 2018 - 02:50 AM, said:

If you uploaded the htaccess file given to you in acp in root/impereo/site/public/forum then its a host problem, But if you want me to check Private meassage me FTP and admin panel info

I appreciate your attention.

Unfortunately, I can not grant you FTP access, because I'm not the only owner and there are other projects at the same address.

You think is a host problem?

#10 Royal Rock

Royal Rock

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 16 posts
  • LocationBrazil

Posted 17 July 2018 - 10:16 AM

bump




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users