Jump to content

  •  

- - - - -

Videos embedding error


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Olejesperoliver

Olejesperoliver

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 12 posts

Posted 23 May 2018 - 07:24 PM

Describing the problem:
  • 1. What problem are you having? Video sharing system is not correctly embedding videos.
  • 2. What were you doing when the problem occurred? Sitting in my chair.
  • 3. Picture/Video of the problem: (an error code should be pasted here, please use "code" bbcode)
    Problem generating embed code.
  • 4. What hook/mod is causing the problem? N/A
Versions:
  • 5. What version of IP.B are you using? 4.1.19.4
  • 6. What PHP version are you running? 5.6
Required links:
  • 7. Who is your web hosting provider? Legionhoster
  • 8. What is your board URL? (you can send it via PM if we ask you for it) Will give on request
IP.B Package/Miscellaneous
  • 9. Where did you download the IP.B installation package? This website
  • 10. What did you try to solve the problem? Installing differen application versions
  • 11. What username and password can we use to see the problem. What?
Customization:
  • 12. Are you using a custom or default skin? Custom.

Edited by Olejesperoliver, 24 May 2018 - 01:11 AM.


#2 Invincibility

Invincibility

    Advanced Member

  • Special Moderator
  • 69 posts
  • LocationAustria - Vienna

Donator

Posted 24 May 2018 - 07:28 PM

Hello, Olejesperoliver.

Please be so kind and do the following to check if your IPB has any issues.
ACP > System > Support > Support > Something isn't working correctly > Continue

It should look like the following:

Posted Image

If your IPB has any issues, I would recommend posting a screenshot here.

Looking forward to an answer!
Best regards,
The Scientist




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users