Jump to content

  •  

- - - - -

Migrate IPBOARD to other domain and host, layout problems


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 louanbastos

louanbastos

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 9 posts

Posted 02 April 2018 - 12:28 AM

I have a problem on my board, after having changed the host and the domain of the site, I am having problems in the layout of the site, it still redirects to the layout of the old domain. How do I solve it? I'm using version 4.1.12.2

old domain: http://unionmangas.com.br/forum/
new domain: http://forum.unionmangas.net/

bug example: http://unionmangas.c...57338f16549.png
how should worked: http://forum.unionma...57338f16549.png

thanks for ANY help <3

#2 KanekiTG

KanekiTG

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 8 posts

Posted 02 May 2018 - 04:12 PM

Screens dont work

#3 Thunder

Thunder

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 3 posts

Posted 14 August 2018 - 04:45 AM

I think the problem is DNS propagation. Does it work now?

#4 bigpipo

bigpipo

    Member

  • Donator
  • PipPip
  • 13 posts

Donator

Posted 14 August 2018 - 07:44 AM

You also changed the domain in the file conf_global. php?
You must put the new domain there

#5 bigpipo

bigpipo

    Member

  • Donator
  • PipPip
  • 13 posts

Donator

Posted 14 August 2018 - 07:55 AM

View PostThunder, on 14 August 2018 - 04:45 AM, said:

I think the problem is DNS propagation. Does it work now?
Apparently the new domain is pointing correctly.
There is a problem (Error 500) and the site is not displayed.
Maybe missing some php extension, or poorly restored database.
Discuss the steps you made in your migration




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users