Jump to content

  •  

Staff applications open!

We are currently in need of more staff members. Feel you are ready to take on the tasks of being a Community Team Member? Apply today here: http://invision-viru...f-applications/
IV Management

- - - - -

License information update


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 _.:illus!on:._

_.:illus!on:._

    CML

  • Community Management Leadership
  • 2,840 posts

Posted 08 October 2012 - 10:52 PM

I've updated the license information for the nulled IP.Board 3.3.4.

If you reload the license information or if you enter a new license, you are able to use the Visual Editor to create a new skin.

If you have any problems with the new license information, write it here or in the support section (and not in the shoutbox).

Posted Image


#2 iTake

iTake

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 20 October 2012 - 05:44 AM

I just installed IPBoard 3.3.4.. but the key generated from License Generator doesn't seem to work.. I receive this error"

Your license key appears to be invalid. Please check the key you have entered is valid and is not already in use. If you require assistance, please contact technical support.

Thanks...

Edit: I used the Nulled Version. It's fine now.. thanks for your hardwork...

Edited by iTake, 20 October 2012 - 02:12 PM.


#3 Mod Department

Mod Department

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 29 October 2012 - 03:51 PM

I installed IPBoard, but how do I get the license key?

#4 _.:illus!on:._

_.:illus!on:._

    CML

  • Community Management Leadership
  • 2,840 posts

Posted 29 October 2012 - 06:40 PM

View PostMod Department, on 29 October 2012 - 03:51 PM, said:

I installed IPBoard, but how do I get the license key?

it is only for nulled boards ;)
and on nulled boards you can see the answer if you read ;)

if you have problems on a nulled board to get the key or the license information try again ( and again and again ... :D )

Posted Image


#5 Mod Department

Mod Department

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 30 October 2012 - 02:58 AM

ah i see. got it working now.

Thanks for the software and your help.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users