Jump to content

  •  

Important Notification

Members,
For your security and privacy please read this IV News Article to protect your community and your self from IPS. This is urgent and should be taken seriously.
Thank you,
IV Management

System locked ipb4 upgrade

ipb4 system locked system locked upgrade

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 joey123

joey123

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 49 posts

Posted 11 October 2017 - 03:24 AM

Describing the problem:
  • 1. What problem are you having? after upgrading to ipb4.2.2 from IPB 3.4.6,  topics and links stopped working, in the admin panel it says system "locked" under application.
  • 2. What were you doing when the problem occurred? upgrade
  • 3. Picture/Video of the problem: (an error code should be pasted here, please use "code" bbcode)  https://i.gyazo.com/a9fbfc2fd1a386899212867ce9fe3380.png
Versions:
  • 4. What version of IP.B are you using? IPB 4.2.2
  • 5. What PHP version are you running? PHP 7.0
Required links:
  • 6. Who is your web hosting provider? IV-HOST
  • 7. What is your board URL? (you can send it via PM if we ask you for it) upon asking
IP.B Package/Miscellaneous Customization:
  • 11. Do you have any hooks/mods installed? none
  • 12. Are you using a custom or default skin? yes, but both default and custom have the same problem
+ i have used the license provided in my profile "ipboard suite license"

Edited by joey123, 11 October 2017 - 03:34 AM.


#2 thelinkz

thelinkz

    Hmmm...

  • Community Friend
  • PipPipPipPipPip
  • 419 posts
  • Locationcanada

Posted 11 October 2017 - 06:19 AM

What about the database , has it been converted or is it running utf8mb4 ?
That’s a pretty old version to be upgrading to 4.2 from.

#3 joey123

joey123

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 49 posts

Posted 11 October 2017 - 02:09 PM

yes used the converter ,
seems like it worked since admin panel is functioning really well all info are available ,
just the main site thats messed up

#4 thelinkz

thelinkz

    Hmmm...

  • Community Friend
  • PipPipPipPipPip
  • 419 posts
  • Locationcanada

Posted 11 October 2017 - 05:43 PM

In the config global file does it say the board is installed and is all the info correct ?

If so take a look at your error logs and see what’s up .

Might be a simple case of running the support tool aswell to clear the site cache .

The last large site I converted to 4.2 had issues with tasks locking and wouldn’t complete until,I set up a Cron and forced them .

Hopefully you can track it down or get a bit more info about what’s goin on .

#5 joey123

joey123

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 49 posts

Posted 11 October 2017 - 08:59 PM

it seemed like the problem is fixed , after i reverted to the old files and dropped 4.2 files into them and did the upgrade again
it does say system is locked but the site is functioning now!
Thanks linkz!

Edited by joey123, 11 October 2017 - 09:05 PM.






Also tagged with one or more of these keywords: ipb4, system locked, system, locked, upgrade

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users